Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Gran Canaria Shoppailuvinkit - Matkailua ja shoppailua
Pallontallaajat.net
Valikko
Shoppailuvinkit Kanaria

Gran Canaria Shoppailuvinkit

Gran Canaria on ihana lomakohde ja sieltä löytyy tietenkin myös paljon ostettavaa. Gran Canarian hintataso on Suomea ja muita Euroopan maita alhaisempi, joten Gran Canarialla shoppailu on edullista. Saarelta löytyy isoja ostoskeskuksia, joista löytyy tietenkin myös kaikki suurimmat kansainväliset kauppaketjut. Tässä postauksessa kerron mitä Gran Canarialta kannattaa ostaa mukaan matkamuistojen lisäksi.

Elektroniikka

Elektroniikkatuotteet, kuten kamerat, tietokoneet sekä mobiililaitteet ovat usein Gran Canarialla noin 10 – 20 prosenttia Suomen hintoja halvempia. Mikäli siis tarvitset uuden älypuhelimen tai muuta elektroniikkaa, niin Gran Canarialla elektroniikan shoppailu kannattaa. Suosituimpia elektroniikkaliikkeitä Gran Canarialla ovat Visanta sekä Media Markt.

Shoppailuvinkit Kanaria - Elektroniikka

 

Alkoholi

Gran Canarialla alkoholi on huomattavasti halvempaa, kuin Suomessa. Valitettavasti alkoholin viennillä on kuitenkin rajoituksia. Gran Canarialta saa viedä paluumatkalla ainoastaan yhden litran väkevää alkoholia ja kaksi litraa viiniä. Alkoholin shoppailu Gran Canarialla kannattaa siis keskittää parempiin alkoholijuomiin, eikä ostaa sitä halvinta merkkiä.

Savukkeet

Savukkeet ovat myös Gran Canarialla edullisempia, joten tupakoitsijan kannattaa ostaa myös savukkeita ennen Suomeen lähtöä. Savukkeilla on kuitenkin myös tuontirajoitus. Tällä hetkellä mukaan saa ottaa korkeintaan 200 savuketta tai 50 sikaria.

Muotivaatteet

Gran Canarialta löytyvät samat suuret vaatemerkit kuin Suomesta tai muualta Euroopasta. Muotivaatteiden hinnat ovat Gran Canarialla kuitenkin usein edullisemmat ja sieltä löytää usein sellaisia vaatteita, joita Suomen markkinoilla ei ole. Muodin ystävän kannattaa siis shoppailla erityisesti muotivaatteita ja kenkiä.

Shoppailuvinkit Kanaria - 500x333

Parfyymit ja kosmetiikka

Alhaisten verojen vuoksi Gran Canaria on loistava paikka shoppailla parfyymeitä sekä kosmetiikkaa. Suosituimpia kansainvälisiä kosmetiikkamerkkejä löytyy esimerkiksi Fund Grube kaupasta. Tämä kauppa on mm. Las Palmasissa.

Shoppailuvinkit Kanaria - Meikit

Paikalliset tuotteet

Gran Canarian saarella on myös paljon paikallisten omia tuotteita. Kotiin kannattaakin shoppailla mm. paikallista kahvia, oliiviöljyä, suolaa sekä La Gomeran herkkua, palmusiirappia.

 

Edellinen viesti

Saatat myös pitää näistä

1 kommentti

  • Vastaa Tapsa tammikuu 1, 2018 16:07

    Siellä kannattaa myös pitää huoli, että saa mitä ostaa. Aikoinani ostin naisystävälleni koruqvartsin Kasbahin ostarista. Myyjä pyöräytti pakettiin “vahingossa” eri kellon. Purin kuitenkin paketin ennenkuin kaupasta astuttiin, niin “virhe”huomattiin ja korjattiin. On kuulemma joku ostanut videokameran ja saanut paketissa tiiliskiven. Pari vuotta sitten silloinen vävypoika osti halvan tabletin, missä sitten ei ollutkaan käyttöjärjestelmää, laturista puhumattakaan. Tuo eka kuva muuten taitaa olla Teneriffan Playa de Teresitasista.

  • Jätä vastaus